SME-TAUS White Shark microfoon Taus

Informatie

Levertijd
Op voorraad
Conditie
Nieuw
Voorraad
1

€ 56,37
Excl. btw: € 46,59

Beschrijving White Shark microfoon Taus

De White Shark TAUS is de ideale condensor microfoon voor jouw Gaming set up. De White Shark Taus microfoon is ideel te gebruiken voor in de studio, tijdens het Gamen en voor het opnemen van een podcast.Het maakt gebruik van een Cardioï de patronen en een tripod statief.

Cardioï de patroon
De White Shark TAUS microfoon neemt op met een cardioï de polair patroon. Dit patroon wordt gebruikt om actief en efficië nt de ruis in de omgevingte onderdrukken. Hierdoor krijg je een duidelijker en realistischer geluid. Zo heb je dus geen problemen met ongewenste geluiden!

Tripod statief
De TAUS is uitgerust met een tripod statief. Je kan de statief ook aanpassen zodat je op het meest conformtabele manier kan opnemen. Met de tripod statief staat jouw microfoon stevig op de tafel. Zo kan jij makkelijk opnemen zonder dat het opeens omvalt.

Resolutie tot wel 192KHZ
De TAUS microfoon beschikt over een resolutie van 192kHZ/ 24 bit aan. Dit biedt de microfoon een helder, puur en glad geluid. Kwalitatief goed geluid zorgt voor een heldere en betere opname. Wil je muziek of een leuke podcast opnemen? Met dit microfoon doe je dat met het beste geluid!

KENMERKEN
&bull Microfoon: condensator, diameter 14 mm
&bull Frequentiebereik (Hz): 20 - 20000
&bull S/N-verhouding (dB): 60
&bull Kabellengte (m): 1.5
&bull Oppak patroon: Cardioï de
&bull Microfoongevoeligheid (dB): Gevoeligheid: -13,5 dB +/- 3 dB (0 dB = 1 V/Pa @ 1 kHz)
&bull Maximaal geluidsdrukniveau: 93,5 dB
&bull Bitresolutie: 192 kHz / 24 bit


Specificaties White Shark microfoon Taus

Er zijn geen specificaties momenteel beschikbaar voor dit product.